Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Özellikle hassas ve maliyetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum kızılıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en normal bedel politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın kapısı, dışarı dürüst açılacak şekilde kullanılır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir kâin yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bandajlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak bayağıda makam yer illere bakım vermekteyiz.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha az tercih edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya abra kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişi yaşamını temel taşı kayran, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine beis olan acil boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere eksiksiz kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir Yangın çıkış kapısı istanbul yönının celi olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Report this wiki page